Echipa TonerStar.ro alături de producătorul OKI garantează calitatea produsului Imprimanta monocrom OKI B411DN A4 duplex retea USB refurbished.

consumabile, cerneala, toner

  • Del.icio.us
  • Facebook
  • Google
  • LinkedIn
  • Twitter
  • Yahoo Messenger
  • Yahoo My Web
  • Favorite

Imprimanta monocrom OKI B411DN A4 duplex retea USB refurbished

Echipamente print

Ratingul general:
1 stea 2 stele 3 stele 4 stele 5 stele
Nota 4.79 / 5 (14 voturi)
(5 recenzii)

Telefon comenzi: 0722.278.873

vedeţi preţurile (autentificaţi-vă!)

Certificari

Imprimanta monocrom OKI B411DN refurbished


Mod Imprimare Monocrom
Imprimanta Laser
Rezolutie suportata: 2400x600dpi
Timp de listare prima pagina: 5 secunde
Ram: 64MB
Format hartie: A4, A5, A6, B5, Letter
Volum recomandat: 3000pagini
Volum lunar maxim : 60000pagini
Output tray: 150coli

Functii: Duplex automat
Conectivitate: LAN 
Porturi: 1 x Ethernet (RJ-45), 1 x USB 2.0 Type B, 1 x Parallel
Cod cartus: 44574702
Cod drum unit: 44574302
Greutate: 12kg
Dimensiuni: 245x387x364mm
Se livreaza fara cablu alimentare si USB
Cartusul are minim 10%. 


Livrarea se va realiza în functie de modalitatea aleasa de dvs la efectuarea comenzii. Produsele sunt livrate de luni pâna vineri, în functie de programul firmelor de curierat. Comenzile venite de pe site sunt înregistrare NON-STOP. Livrarea se face oriunde pe teritoriul României in retelele curierilor cu care colaboram.
Livrarea va fi GRATUITA pentru produsele (compatibile) cu livrare din stoc pentru comenzi de minim 600 Lei (TVA inclus) in reteaua DRAGON STAR CURIER , Sameday si FAN CURIER si 800lei transport gratuit . Se percepe un comision de livrare de 30 Lei (TVA inclus) pentru livrarea in retelele curierilor pentru comenzile cu valoare mai mica de 600 lei (TVA inclus) sau 800lei Fan Curier. Comenzile înregistrate pâna la orele 14:30 sunt livrate în 24-48 ore catre curier, de luni-vineri, în intervalul zilelor lucratoare.
Pentru informatii suplimentare, nu ezitati sa ne contactati

Recomandăm şi

Imaginile produsului Imprimanta monocrom OKI B411DN A4 duplex retea USB refurbished au caracter informativ şi uneori pot conţine unele inadvertenţe. Preţurile produselor de pe site-ul nostru pot fi modificate fără o notificare în prealabil sau pot conţine erori de operare şi nu constituie obligativitate contractuală. Vă mulţumim pentru înţelegere şi vă stăm la dispoziţie oricând pentru eventuale clarificări. Preţurile sunt valabile doar pentru comenzile online şi pot fi diferite faţă de cele din magazin (offline). Preţurile sunt valabile în limita stocului disponibil şi nu reprezintă un angajament contractual.
Capacitatile produselor: cartuse compatibile, cartuse cerneala, drum unit sunt calculate pentru o acoperire de 5% in mod draft, in conditii ideale.

Echipamente printEchipamente printEchipamente printEchipamente printEchipamente printEchipamente printEchipamente printEchipamente printEchipamente printEchipamente printEchipamente printEchipamente printEchipamente printEchipamente printEchipamente printEchipamente print